fbpx

Τετράδα για τον Στέφανο Διαμαντή στο τουρνουά της Πορτογαλίας

Stefano Diamantis

Έως την τετράδα του διεθνούς τουρνουά που φιλοξενήθηκε στη Βιλαμούρα και αποτελούσε τον προάγγελο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) τένις με αμαξίδιο που θα φιλοξενηθούν από μεθαύριο στην πορτογαλική πόλη, έφτασε ο Στέφανος Διαμαντής. Ο Έλληνας τενίστας, Νο-2 στο κυρίως ταμπλό, σημείωσε δύο νίκες σε τρεις αγώνες, την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Λαζαρίδης είχε μία νίκη σε δύο αγώνες στο ίδιο τουρνουά.

Ο Διαμαντής νίκησε 6/1 6/1 τον Μάιτ Μάτας από την Εσθονία και 6/1 2/6 6/0 τον Ολλανδό Κάρλος Άνκερ. Στα ημιτελικά, αν και κατέκτησε το πρώτο σετ με 4/6 απέναντι στον Αυστριακό Μάρτιν Λέγκνερ (Νο-3), τελικά έχασε τα δύο επόμενα με 6/3 6/2 και έμεινε εκτός τελικού.

Όσον αφορά στον Γιώργο Λαζαρίδη, νίκησε 7/2 7/5 τον Ρουμάνο Άντον Σιπριάν, όμως στον αμέσως επόμενο γύρο ηττήθηκε 6/1 6/2 από το Νο-4 του κυρίως ταμπλό, τον Άνταμ Μπερντιτσέφσκι από το Ισραήλ.

Οι Διαμαντής, Λαζαρίδης και Επαμεινώνδας Σταμάτης, από αύριο θα συμμετέχουν στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, ελπίζοντας στην κατάκτηση του ενός εκ των δύο «εισιτηρίων» που οδηγούν στα τελικά της διοργάνωσης.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.