fbpx

Στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι ελληνικές ρακέτες

DSC 0397

Αναχωρεί αύριο για την Πορτογαλία και συγκεκριμένα για την πόλη Βιλαμούρα, το πρώτο σκέλος της ελληνικής ομάδας τένις με αμαξίδιο που θα συμμετέχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν από 21 έως 25 Μαρτίου.

Οι Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας) και Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΣ Διαφοροζώ), θα βρεθούν από αύριο στην ιβηρική χερσόνησο, αφού πριν τα προκριματικά, θα συμμετέχουν στο Όπεν της Βιλαμούρα (16-19/3). Το δεύτερο σκέλο της ελληνικής αποστολής και συγκεκριμένα οι Επαμεινώνδας Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας) και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κόντος, θ` αναχωρήσουν για την Πορτογαλία στις 20 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των προκριματικών.

Τόσο το 2016 όσο και το 2015, η εθνική μας ομάδα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πέρυσι στην τελική φάση που διεξήχθη στο Τόκιο είχε καταλάβει την 7η θέση, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το 2013 είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην τελική φάση του World Group 2.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.