ΤΗΝ 22η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΛΑΛΟΜ SIT SKI ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΛΑΡΑΣ

    

Εξαιρετική εμφάνιση, στην παρθενική του παρουσία σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, πραματοποίησε ο Μάκης Καλαράς στο γιγανταίο σλάλομ sit ski που ολοκληρώθηκεστο Σότσι της Ρωσίας.

Ο πρωταθλητής του Ηρόδικου Κομοτηνής και Παραολυμπιονίκης του 2004 στη δισκοβολία, ήταν 30ος στο πρώτο σκέλος του αγωνίσματος με επίδοση 1:52.77, ενώ στο δεύτερο σκέλος τερμάτισε στην 23η θέση με χρόνο 1:44.83. Έτσι με με συνολική επίδοση 3:37.60 κατετάγη 22ος μεταξύ 47 αθλητών που συμμετείχαν στο αγώνισμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το στόχο μου: να τερματίσω. Όλη η προσπάθειά μου έχει πιάσει τόπο. Σκοπεύω από εδώ και πέρα να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να πάρω μέρος σε πολλούς αγώνες, σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια κύπελλα ώστε να βελτιώσω την κατάταξή μου και να μπορέσω να διεκδικήσω να είμαι και πάλι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Κορέα», είπε ο πρωταθλητής του αλπικού σκι, ο οποίος διευκρίνισε ότι στο δεύτερο σκέλος του γιγανταίου σλάλομ πήγε συντηρητικά για να μπορέσει να φτάσει έως τον τερματισμό.

«Θα μπορούσα να κυνηγήσω μια ακόμη καλύτερη θέση στο δεύτερο σκέλος του αωνίσματος. Όμως αποφάσισα να πάω συντηρητικά αφού ο βασικός μου στόχος ήταν να τερματίσω πάση θυσία ώστε να καταγραφεί η επίδοσή μου, όποια κι αν ήταν αυτή, στη λίστα των αθλητών που έχουν τερματίσει σε Παραολυμπιακούς Αγώνες . Το Σότσι για μένα ήταν μόνο η αρχή. Κατέγραψα πράγματα, απέκτησα σημαντικές εμπειρίες και πλέον ο Μάκης Καλαράς θα είναι τελείως διαφορετικός στις μελλοντικές διοργανώσεις».

Με τη συμμετοχή του Μάκη Καλαρά στο γιγανταίο σλάλομ, ολοκληρώθηκε και η ελληνική παρουσία στους Αγώνες του Σότσι.

Περισσότερες ειδήσεις απο τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς αγώνες μπορείτε να βρίσκετε στο www.paralympic.gr 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ