Αναπτυξιακό καμπ αλπικού σκι στα Καλάβρυτα

Papavasileiou

Τέσσερις αθλητές μετέχουν στο αναπτυξιακό καμπ αλπικού σκι που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στα Καλάβρυτα και διοργανώνει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ).

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Μουράτη (Αετοί Θεσσαλονίκης), Νίκο Παπαγγελή (Καστελλάνοι), Κωνσταντίνο Τζουβελέκη (Καστελλάνοι) και Γιάννη Παπαβασιλείου (Τριπτόλεμος). Το καμπ θα πραγματοποιηθεί παρουσία του προπονητή ανάπτυξης, Κωνσταντίνου Ζιντζόβα, ενώ στα Καλάβρυτα βρίσκονται επίσης οι Ιωάννα Παπαγιάννη (γιατρός), Νεκτάριος Γιαλλουράκης (τεχνικός) και Άρης Μαυρόπουλος (συνοδός προπονητή Καστελλάνοι).

«Το καμπ γίνεται ως επί τω πλείστον για να δώσουμε κατευθύνσεις σε αυτά τα παιδιά. Πρόκειται για μικρές ηλικίες που πρέπει να πάρουν τις βάσεις από τώρα για να μπορούν να έρθουν σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο στο μέλλον. Το αλπικό σκι δεν μαθαίνετε ούτε σε μία μία ημέρα, ούτε σε ένα μήνα, ούτε σε ένα χρόνο. Μέσα από τη δουλειά, τα προπονητικά καμπ, αλλά και κάποιους αγώνες που θα λάβουν μέρος τα επόμενα χρόνια, θα μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη του αθλήματος», είπε στο επίσημο site της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο προπονητής ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Ζιντζόβας, ο οποίος τον επόμενο μήνα θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και τους αθλητές της Βορείου Ελλάδας σε αντίστοιχο προπονητικό καμπ.
«Θα επιδιώξουμε τον επόμενο μήνα να βρεθούμε στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να δούμε από κοντά και κάποια ακόμη παιδιά που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο αλπικό σκι. Τότε και μόνο τότε θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το που πρέπει να στοχεύσουμε. Στόχος μας πάντως είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να έχουμε μια δυνατή φουρνιά αθλητών και αθλητριών ώστε να διοργανώσουμε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ