fbpx

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Στην 10η θέση στο Banked Slalom ο Κωνσταντίνος Πετράκης (pics)

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Στην 10η θέση στο Banked Slalom ο Κωνσταντίνος Πετράκης (pics)

Μετά την 9η θέση στο Snowboard Cross, ο Κωνσταντίνος Πετράκης κατέλαβε τη 10η θέση, στο Banked Slalom και ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά Χιονοσανίδας (World Para Snowboard Championships FIS - La Molina), που διεξήχθη στη Λα Μολίνα της Ισπανίας.

petrakis6

Ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις καιρικές συνθήκες και ταλαιπώρησε τους αθλητές καθώς από μέσα Ιανουαρίου, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, μεταφέρθηκε μέσα Μαρτίου με τη ζέστη να επηρεάζει αθλητές και αποτελέσματα.

petrakis5

Στο σημερινό (Πέμπτη 16/3) τελικό του Banked Slalom ο Κωνσταντίνος Πετράκης κατέλαβε τη 10η και δήλωσε γενικά ευχαριστημένος με την παρουσία του στη διοργάνωση: «Και σήμερα οι συνθήκες ήταν περίεργες. Κάναμε πάλι ένα γύρο, για να προλάβουμε το χιόνι, οπότε έγιναν όλα γρήγορα λόγω συνθηκών».

petrakis konstantinos 1

Τελικά αυτό το παγκόσμιο χτυπήθηκε από τον καιρό. Αναβολή λόγω κρύου και αέρα, τώρα λόγω ζέστης έγιναν οι μισοί αγώνες, ήταν αυτό που επισήμανε και ο Έλληνας πρωταθλητής από τη Βέροια: «Γενικά αυτό το παγκόσμιο χτυπήθηκε από τον καιρό. Ξέφυγαν πάρα πολύ στην ημερομηνία διεξαγωγής, από 15 Ιανουαρίου το μετέφεραν 15 Μαρτίου. Χιόνι είχε, αλλά τεχνητό. Έπρεπε να το δουλεύουν συνέχεια, για να φτιάχνουν τις πίστες. Από την ημέρα που ήρθαμε είχε πάρα πολύ καλές ημέρες, με λιακάδα και «έτρεξαν» το πρωτάθλημα, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί. Από την ημέρα που αρχίσαμε τους αγώνες λείπει το μισό χιόνι. Οπότε με όλα αυτά γενικά είμαι ευχαριστημένος, από την παρουσία μου στη διοργάνωση».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.