fbpx

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της La Cortina η Νίκου (pics)

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της La Cortina η Νίκου (pics)

Στην Cortina d’Ampezzo, στην Ιταλία βρίσκεται η Εύα Νίκου με τον οδηγό της Δημήτριο Προφέντζα, για να πάρουν μέρος σε ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο της σειράς World Cup Finals GS / SL, που θα διεξαχθεί στο χειμερινό θέρετρο από αύριο 14 έως την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Μαζί τους και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιορδανίδης.

nikou prof.1jpg

Η Ελληνίδα 6η Παραολυμπιονίκης, μετράει σημαντικές επιτυχίες το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας ανοίξει το…δρόμο των μεταλλίων για το ελληνικό σκι.

Τα μετάλλια που κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ισπανίας και άλλα διαφόρων χρωμάτων στα Παγκόσμια Κύπελλα που έχει πάρει μέρος, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει αφήσει πίσω της, τον τραυματισμό της και την εγχείρηση στον πρόσθιο χιαστό.

slalom espot2jpg

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Εύα Νίκου θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο σλάλομ, με το δελτίο καιρού στις ιταλικές Άλπεις να προβλέπει χιονοπτώσεις.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.