fbpx

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Στην Ισπανία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας ο Πετράκης (pics)

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Στην Ισπανία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοσανίδας ο Πετράκης (pics)

Αύριο Τετάρτη (8 Μαρτίου) αναχωρεί για τη Λα Μολίνα της Ισπανίας, η ελληνική αποστολή, που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρά Χιονοσανίδας (World Para Snowboard Championships FIS - La Molina), που διεξάγεται από τις 9 έως τις 17 του μήνα, στο χειμερινό θέρετρο των Πυρηναίων.

petrakis konstantinos

Κωνσταντίνος Πετράκης: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»

Ο αθλητής από τη Βέροια, που συνοδεύεται στην Ισπανία, από τον προπονητή του Κωνσταντίνο Αλμπανίδη, θα αγωνιστεί τόσο στο Dual Banked Slalom (16/3) όσο και στο Snowboard Cross (11/3), στην κατηγορία SB-UL και όπως δήλωσε ο ίδιος είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, στον πρώτο του αγώνα για φέτος: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας που η συμμετοχή του θα δώσει στην πορεία και κάποιους πόντους, για πρόκριση στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς. Είναι ο πρώτος μου αγώνας για φέτος και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, απέναντι σε αντιπάλους που έχουν περισσότερους αγώνες από εμένα».

petrakis konstantinos 2

Αναβλήθηκε τον Ιανουάριο λόγω καιρού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Παρά Αλπικού Σκι (19-29/1/2023), αλλά αναβλήθηκε για τον Μάρτιο, σύμφωνα με απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIS).

Το επίσημο site των αγώνων

Τα αποτελέσματα live της διοργάνωσης

 

Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο του Κωνσταντίνου Πετράκη

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.