fbpx

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Νίκου (pic&vid)

Παρά Χειμερινά Αθλήματα: Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Νίκου (pic&vid)

Επιτυχιών συνέχεια για την Εύα Νίκου, η οποία με Guide (Οδηγό) τον Δημήτριο Προφέντζα ανέβασαν την Ελλάδα και την  ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, για πρώτη φορά στο βάθρο ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τις συνεχείς αναβολές των αγώνων, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, στο Super G, που διεξήχθη πριν λίγη ώρα, στο Espot, στη Μολίνα της Ισπανίας, κατάφερε και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής είχε μιλήσει η ίδια για τους στόχους της σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. 
 
Nikouxalkino2
 
Η 6η Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις  και μετά τις πίστες της Αυστρίας και της Ελβετίας επιβεβαίωσε την πολύ καλή της φόρμα με την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. 
 
Αν θελήσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά και τις υπόλοιπες προσπάθειες της Ελληνίδας πρωταθλήτριας μπορείτε στα παρακάτω links:
 
Facebook Live Streaming: Link
Youtube Live Stream Espot Para Alpine Skiing: Link
 
Το βίντεο της απονομής

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.