fbpx

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

H Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες «Ε.Α.ΟΜ. – ΑμεΑ» με έδρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΟΑΚΑ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ Τ.Κ. 15123 Μαρούσι Αττικής, τηλ. 2106894875–2106812523 Α.Φ.Μ. 999721805 Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου νόμιμα εκπροσωπούμενη από τον κο Γεώργιο Φουντουλάκη (εφ’ εξής «Ομοσπονδία» ή «εμείς»), λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας

(1) Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο Δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εξυπηρέτηση του σκοπού για τον οποίον δόθηκαν και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους έχουν συλλεχθεί και ειδικότερα :
Δεδομένα Ταυτοποίησης : Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμό αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, ΑΦΜ, IP Address …κλπ
Δεδομένα Επικοινωνίας : διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο…κλπ
Φωτογραφικό Υλικό : Φωτογραφίες , Βίντεο
Δεδομένα απαραίτητα για την επεξεργασία των Αιτήσεων συμμετοχής σε Αθλητικές Δραστηριότητες : Πληροφορίες απαραίτητες για την διαχείριση των αιτήσεων συμμετοχής σε Αθλητικές Δραστηριότητες οι οποίες ενδέχεται να περιέχουν και Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα (Ιατρικές Βεβαιώσεις)

(2) Η επεξεργασία των Δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Ομοσπονδίας μας, είτε μέσω συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών από την Ομοσπονδία μας και κατ’ εξαίρεση από τρίτους, οι οποίοι, έχοντας δεσμευτεί συμβατικά έναντι της Ομοσπονδίας μας για την τήρηση εμπιστευτικότητας και την προστασία των Δεδομένων σας, τα επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους μας έχουν παρασχεθεί:

• την επεξεργασία των Αιτήσεων συμμετοχής σας,
• την υποστήριξη των Αθλητικών Δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχετε,
• την ενημέρωση συνεργαζόμενων φορέων και Ομοσπονδιών,
• την συντήρηση των βιογραφικών στοιχείων των Αθλητών & των Συμμετεχόντων σε Αθλητικές Διοργανώσεις και την προβολή αυτών στις Ιστοσελίδες και λοιπά μέσα της Ομοσπονδίας και των συνεργαζόμενων φορέων και Ομοσπονδιών,
• την έκδοση Δελτίων Τύπου,
• υποστήριξη Χορηγιών,
• την αξιολόγηση του αιτήματός σας και την έκδοση σχετικών βεβαιώσεων,
• την αξιολόγηση των αιτήσεων και βιογραφικών με σκοπό την πιθανότητα πρόσληψης στην Ομοσπονδία μας,

(3) Διατηρούμε τα Δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του  σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

(4) Η Ομοσπονδία τηρεί τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας για τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων.

(5) Αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε τα εξής δικαιώματα:
Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας: Το δικαίωμα να γνωρίζετε αν τα δεδομένα σας υφίστανται επεξεργασία, πώς και για ποιο σκοπό.
Δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων σας: Το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή.
Δικαίωμα διαγραφής των δεδομένων σας ("δικαίωμα στη λήθη"): Το δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή ή κατάργηση των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις και μετά την πάροδο της παραπάνω αναφερόμενης δεκαετίας.
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Το δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις.
Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις.
Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας: Το δικαίωμα σας να ζητήσετε να αποσταλούν τα στοιχεία σας σε τρίτο (π.χ. σε άλλην εταιρεία).
• Όταν υποβάλλετε ένα αίτημα ασκώντας κάποιο από τα παραπάνω δικαιώματα, η Ομοσπονδία οφείλει να σας απαντήσει εντός 1 μηνός είτε ικανοποιώντας το δικαίωμα είτε απορρίπτοντας αιτιολογημένα το αίτημα είτε εξηγώντας τους λόγους καθυστέρησης. Σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης οφείλει πάντως η Ομοσπονδία να απαντήσει θετικά ή αρνητικά εντός 3 μηνών από το αίτημα.

 

Ημερομηνία …/…./20….

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΗ/ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ: ........................................................................................................................................
(Σε περίπτωση ανηλίκου κάτω των 16 ετών: Ονοματεπώνυμο ασκούντος τη γονική μέριμνα:.........................................................................................................................)

Υπογραφή ……………………………………………………………………………….

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.