fbpx

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παρα Μπάντμιντον 2020

Οι παρακάτω φόρμες θα πρέπει να συμπληρωθούν και να αποσταλούν στην Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ το αργότερο έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2020, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Ειδική Προκήρυξη. Οι δηλώσεις συμμετοχής θεωρούνται ότι αποτελούν δηλώσεις συναίνεσης για την επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων, τόσο από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες όσο και από τους συνεργαζόμενους Οργανισμούς και Φορείς. Τα σωματεία οφείλουν να προβούν στην ενημέρωση των συμμετεχόντων για την εν λόγω επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και για την λήψη της απαραίτητης συναίνεσής τους.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι οι διατάξεις της Γενικής, της Ειδικής Προκήρυξης καθώς και του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου θα πρέπει να τηρούνται από τα συμμετέχοντα στη διοργάνωση σωματεία.

· Διαβιβαστικό Προκήρυξη παρα Μπάντμιντον 2020

· Ειδική Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παρα Μπαντμιντον 2020

· Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο (προς έγκριση από την Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α)

· Φόρμα Συμμετοχής

· Φόρμα Μετακίνησης

· Φόρμα Διαμονής

· Ιατρική Βεβαίωση

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.