Οι κορυφαίοι του ελληνικού αθλητισμού το 2015

psat1

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, η ψηφοφορία των Αθλητικών Συντακτών-Μελών του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των Κορυφαίων Αθλητών, Αθλητριών, Προπονητών και Ομάδων του Ελληνικού Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet), την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τη NOVA.

Η ψηφοφορία φέτος πραγματοποιήθηκε με νέα μορφή, με την αρχή της μίας και μοναδικής ψήφου και μετά από σχετική αξιολόγηση των επιτυχιών και διακρίσεων την τρέχουσα χρονιά. Τα αποτελέσματα των νικητών, θα ανακοινωθούν στη διάρκεια της Γιορτής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, οι τρεις επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Μανώλης (στίβος), ΤΑΜΠΑΞΗΣ Χρήστος (κολύμβηση), ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Σε Τζον (Στίβος). Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: ΚΟΡΟΚΙΔΑ Δήμητρα (Στίβος), ΛΙΑΓΚΟΥ Ανθή (Στίβος), ΤΣΑΚΩΝΑ Μαρία (Κολύμβηση). Επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας με αναπηρία είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Ξιφασκία με Αμαξίδιο Ομαδικό Σπάθης (Ντούνης Βασίλης/Πυλαρινός Γεράσιμος), Μπότσια Ζευγάρια BC3 (Ντέντα Άννα/Πανανός Νίκος/Πολυχρονίδης Γρηγόρης), Ποδηλασία Tandem Γυναικών (Χαλκιαδάκη Αδαμαντία/Μιλάκη Αργυρώ).


Αναλυτικά τα αποτελέσματα (εκτός της πρώτης τριάδας)
ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: 4) Γρηγόρης Πολυχρονίδης (Μπότσια) 13, 5) Γιάννης Κωστάκης (Κολύμβηση) 11, 6) Αντώνης Τσαπατάκης (Κολύμβηση) 8, 7) Βαγγέλης Καναβός (Στίβος) 5, 8) Γιώργος Κωστάκης (Στίβος) 3.

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: 4) Κατερίνα Λάτιφ (Στίβος) 11.

ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: 4) Ζευγάρια BC3 Μπότσια (Ντέντα Άννα/Πολυχρονίδης Γρηγόρης) 16, 5) Ομαδικό Αεροβόλο Τουφέκι Σκοποβολή (Γιαννουκάρης Παναγιώτης/Καϊδαντζής Νίκος/Μούτσιου Δώρα) 11, 6) Εθνική Ομάδα Στίβου 1.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ