ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΘΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΒΟΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

15 ώς και 17 Μαΐου- Ένα τριήμερο γεμάτο αγωνιστική δραστηριότητα για την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Καθιστών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νοητικής Αναπηρίας στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου.

Στο Πανελλήνιο του Βόλεϊ - με ομολογουμένως μεγάλη συμμετοχή του κόσμου- επικράτησε η ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ανάμεσα στις πέντε ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί το εξαιρετικό θέαμα που πρόσφερε ο τελικός μεταξύ του φαβορί ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και της νεοεμφανιζόμενης ομάδας του ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΥ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής: Παρασκευή 15/5: ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ- ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 2-3

Λ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ- ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ 0-3

Σάββατο 16/5: ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ- Λ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ 0 ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 3-0

ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ- ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ    0-3

ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ- ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ 3-0

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ- Λ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 3-0

Κυριακή 17/5: ΑΕΤΟΙ ΚΡΗΤΗΣ- Λ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 3-0 (μικρός τελικός)

ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ- ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 1-3 (τελικός)

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νοητικής Αναπηρίας το επίπεδο ήταν εξαιρετικά ανεβασμένο και οι περισσότεροι αθλητές που συμμετείχαν απέδειξαν οτι δούλεψαν πολύ τη χρονιά που πέρασε. Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, ο Δήμος Λουτρακίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου, όπου και οι δυο πλευρές δήλωσαν την ικανοποίηση τους από αυτή τη συνεργασία που μετράει ήδη τρία χρόνια. (Δείτε τα αποτελέσματα της διοργάνωσης)

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ