ΗΡΟΔΙΚΕΙΑ 2010 και Β ΦΑΣΗ ΓΚΟΛΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 πραγματοποιήθηκαν τα ΗΡΟΔΙΚΕΙΑ 2010 στο Κλειστό Κολυμβητήριο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης στην πόλη της Κομοτηνής. Στους αγώνες που τέλεσαν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας συμμετείχαν αθλητές από τα Αθλητικά σωματεία ΗΡΟΔΙΚΟΣ, ΊΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΙΚΗ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΤΥΦΛΩΝ, ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 94’, ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΑΕΤΟΙ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Η διοργάνωση ήταν τεχνικά άρτια και οι οικοδεσπότες φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο τους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα. Το κοινό της Κομοτηνής ήταν παρόν και τις δυο ημέρες των αγώνων δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Πρέπει να τονίσουμε τη συμβολή των φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Ειδικής Αγωγής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, οι οποίοι εθελοντικά πρόσφεραν τη βοήθεια τους και τον ενθουσιασμό τους στη διοργάνωση. Όσοι βρεθήκαμε στην Κομοτηνή γίναμε μάρτυρες των πετυχημένων αγώνων του σωματείου ΗΡΟΔΙΚΟΣ και ευχόμαστε και άλλα σωματεία να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό.
Παράλληλα διεξήχθη και η δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου. Στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έγιναν και αγώνες με μεικτές ομάδες (άνδρες και γυναίκες) όπου είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και αθλητές junior, το μέλλον του αθλήματος του Γκόλμπολ. Τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι ομάδες ΠΥΡΣΟΣ, ΌΜΗΡΟΣ και ΉΦΑΙΣΤΟΣ ΤΥΦΛΩΝ.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ