ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ CP ISRA- ΊΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ BOCCIA

     

Η Α' Αντιπρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ κα Σωτηριάδη μαζί με τους εκπροσώπους των χωρών μελών στη Γενική Συνέλευση της CP ISRA

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας CP-ISRA, στην Πραιτώρια (Ν.Αφρική). Στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης υπεγράφη μεταξύ του Προέδρου της CP-ISRA κ. Koos Engelbrecht και του Προέδρου της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Αθλήματος BOCCIA (Governing Body for BOCCIA) κ. David Hadfield, η συμφωνία για την ανεξαρτητοποίηση του αθλήματος BOCCIA.

Επίσης, κατά τη μέρα αυτή έλαβε χώρα και η καταστατική συνέλευση (constitutional assembly) της νέας Ομοσπονδίας την οποία υπέγραψαν τα παρόντα μέλη-κράτη.

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες εκπροσωπήθηκε από την κα Κωνσταντινιά Σωτηριάδη, Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας η οποία και υπέγραψε  την καταστατική συνέλευση.

Η κα Σωτηριάδη δήλωσε τη σημασία της συμμετοχής μας, ως χώρα και Ομοσπονδία, στην ίδρυση της Ομοσπονδίας ενός κατεξοχήν Παραολυμπιακού αθλήματος, του Μπότσια, καθώς εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για την καλύτερη εκπροσώπηση και ανάπτυξή του. Η νέα Ανεξάρτητη Ομοσπονδία Boccia πήρε το όνομα BISFed (Boccia International Sports Federation).

Κλείνοντας η κα Σωτηριάδη τόνισε την αισιοδοξία της για το μέλλον του Μπότσια και μας μετέφερε το ευχάριστο κλίμα συνεργασίας κατά την εναρκτήρια συνάντηση.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ