fbpx

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ "ΛΟΝΔΙΝΟ 2012"

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η βράβευση των αθλητών και αθλητριών που πρωταγωνίστησαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012». Την εκδήλωση πραγματοποίησε η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, με τον πρόεδρό των δύο φορέων, Γιώργο Φουντουλάκη, στη σύντομη ομιλία του να αναφέρεται μεταξύ άλλων στις ελληνικές επιτυχίες, στην επόμενη ημέρα του Παραολυμπιακού Κινήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ΕΠΕ για «την πολύτιμη βοήθειά τους». 

«Ο αθλητισμός των ΑμεΑ, παρά τις δυσκολίες, διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα όλη την προηγούμενη τετραετία, με αποτέλεσμα οι αθλητές και οι αθλήτριές μας να λάμψουν με την παρουσία τους στους Αγώνες του Λονδίνου. Γνωρίζουμε ότι ενόψει Ρίο ντε Τζανέιρο μας περιμένουν τέσσερα δύσκολα χρόνια. Γι’ αυτό καλούμε την ελληνική Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό του αθλητικού Παραολυμπιακού Κινήματος ώστε να έχει συνέχεια η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους χορηγούς που βρέθηκαν στο πλευρό μας και μας έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση ώστε να βρεθούμε στο Λονδίνο και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Τους θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια, γιατί μόνο έτσι θα διατηρηθούμε ψηλά», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της Ε.ΑΟΜ.ΑΜΕΑ, Γιώργος Φουντουλάκης.

 Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματές Νέας Γενιάς, Παναγιώτης Κανελλόπουλος (εκπροσώπησε την κυβέρνηση), ενώ παρέστησαν ακόμη η Βουλευτής Β’ Αθήνας Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα, η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμανατίδου, ο Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ, Μανώλης Κατσιαδάκης, ο συνεργάτης του Υφυπουργού Αθλητισμού Πέτρος Δαδιώτης, ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, η Γενική Γραμματεάς του συλλόγου «Καλλιπάτειρα» Ιωάννα Καρυοφύλλη κ.α. Στην εκδήλωση βρέθηκαν ακόμη και εκπρόσωποι των χορηγών της ΕΠΕ (ΟΠΑΠ Α.Ε., Olympic Air, Rollmann, Όμιλος «Υγεία»,  P&G) .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για φωτογραφικό υλικό και για παραγγελία του, γίνεται μέσω του site στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.panoulis.gr/phdsk/rudius/po.php επιλέγοντας από το MENU----> ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.