fbpx

Στη Ρόδο και στην 4ημερη εκδήλωση με θέμα το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό ήταν ομιλήτρια η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Στη Ρόδο και στην 4ημερη εκδήλωση με θέμα το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό ήταν ομιλήτρια η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ (pics)

Προσκεκλημένη στη Ρόδο, με τη διπλή της ιδιότητα ως πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και ως γενική γραμματέας του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» ήταν η Ιωάννα Καρυοφύλλη και μίλησε στην 4ήμερη εκδήλωση, για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό, που φιλοξενήθηκε στο Νησί των Ιπποτών (5-9 Μαρτίου 2024).

Ippotisa
Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας μίλησε, τη 2η ημέρα της 4ημερης εκδήλωσης, στην ενότητα του Πολιτισμού και αναφέρθηκε στον αθλητισμό, αλλά και τον πρωταθλητισμό των Ατόμων με Αναπηρίες.

Ippotis3d

Στα πλαίσια της επίσκεψής της στο νησί της Ρόδου, η πρόεδρος της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ επισκέφτηκε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του νέου αθλητικού σωματείου ΑμεΑ «Ιππότης» και συνομίλησαν σχετικά με την ανάπτυξη του σκακιού τυφλών και μερικώς βλεπόντων, το άθλημα που «καλλιεργεί» το σωματείο.

Ippotis2z

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» και νυν πρόεδρο του «ΙΠΠΟΤΗ» ΑμεΑ, Στάμο Καράβα. Τον ιδρυτή του «ΙΠΠΟΤΗ ΑμεΑ» Δημήτρη Θαρενο. Τον γραμματέα του σωματείου Κώστα Διαμαντή και τον κ. Νίκο Βασιλάκη, Έφορο εκπ/σεως και αγώνων «ΙΠΠΟΤΗ» και γραμματέα του «ΙΠΠΟΤΗ ΑμεΑ».

ippotis karyos

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.