fbpx

Θριαμβευτικά για δεύτερη φορά στη διοίκηση της IBSA η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ- Η πρώτη άτυπη συνεδρίαση

Θριαμβευτικά για δεύτερη φορά στη διοίκηση της IBSA η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ- Η πρώτη άτυπη συνεδρίαση

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και την πρόεδρό της Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία επανεξελέγη για δεύτερη συνεχή φορά, στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της IBSA, που διεξήχθη στην πόλη Φατιμα, της Πορτογαλίας.

Η πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ήταν η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας, που συμμετείχε στο διοικητικό σχήμα του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 52 χώρες, ενώ για τη θέση των μελών υπήρχαν συνολικά 18 υποψηφιότητες. Η κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη επανεξελέγη στο πενταμελές διοικητικό σχήμα, του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IBSA με τα υπόλοιπα μέλη να είναι: Ντίνο Σέιξας (Ανγκόλα), Μάτς Μπάουλαντ (Δανία), Ζβένεκ Μπάρλοκ (Τσεχία) και Τινάνιν Ραβαγιαζβίλι (Γεωργία).

Πρόεδρος της IBSA για τη νέα τετραετία, εκλέχθηκε ο τέως αντιπρόεδρος Ιλγκάρ Ραχίμοφ (Αζερμπαϊτζάν). Στη θέση του αντιπροέδρου και εξελέγη ο Αμερικανός Τζοε Γουώλς και γενική γραμματέας επανεξελέγη η Ρουμάνα Σάλυ Γουντ Λαμόντ. Ταμίας εξελέγη ο Ιάπωνας Έιγκο Ματσουζάκι.

Η πρώτη άτυπη συνεδρίαση

Χθες (Σάββατο 1/7) πραγματοποιήθηκε και η πρώτη άτυπη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπου τέθηκαν οι προτεραιότητες και ο στρατηγικός σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Στους Παγκόσμιους Αγώνες του Μπέρμινγχαμ, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της IBSA.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.