ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ IBSA Η ΔΗΜΟΓΛΟΥ

  Τριπλή, τελικά, θα είναι η ελληνική εκπροσώπηση του στίβου στους Παγκόσμιους Αγώνες IBSA για αθλητές με προβλήματα όρασης που θα πραγματοποιηθούν στην Αττάλεια της Τουρκίας από 4 έως 10 Απριλίου. Η Αλεξάνδρα Δήμογλου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα και σύμφωνα με την προπονήτριά της, Κατερίνα Δράκου, η συμμετοχή της αποσύρθηκε ώστε να μην υπάρξει κάποια υποτροπή.
«Αντιμετωπίζει θλάση στη γάμπα από την περασμένη εβδομάδα. Ευτυχώς ελαφριά, ωστόσο δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή της στου αγώνες της Τουρκίας, αφού υπάρχει πάντα ο φόβος υποτροπής», είπε η Κατερίνα Δράκου για την αθλήτρια του Ίρις Καβάλας. Και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να πιάσουμε το όριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θα είναι σημαντικό να καθαρίσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Εμείς συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς και βάσει του προγραμματισμού που έχουμε κάνει. Μεγάλος μας στόχος παραμένουν οι Αγώνες του 2012».
Να θυμίσουμε ότι τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση της Τουρκίας θα εκπροσωπήσουν οι Ιωάννης Πρώτος (Αετοί), Παρασκευή Κάντζα (Άστυ)και Ανθή Καραγιάννη (Ίρις Καβάλας).

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ