ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΟΣΟΥ INNER WHEEL

   Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2011, στην αίθουσα συνεντεύξεων της ΓΓΑ, ο διεθνής γυναικείος εθελοντικός οργανισμός, Inner Wheel  παρέδωσε στην ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ, την επιταγή με το ποσό που αντιστοιχούσε από την μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε τον περασμένο μήνα στο Μουσείο Γουλανδρή. Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν ο προϊστάμενος ειδικού αθλητισμού της ΓΓΑ, Πρόδρομος Τσολακίδης, η διευθύντρια διοικητικού της ΓΓΑ και γενική γραμματέας του πανελλήνιου αθλητικού σωματείου γυναικών «Καλλιπάτειρα" Ιωάννα Καριοφύλλη, ενώ το Υφυπουργείο Υγείας εκπροσώπησε ο σύμβουλός του Χρήστου Αηδόνη, Δημήτρης Απόκης.
            Ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ, Γιώργος Φουντουλάκης, αφού ευχαρίστησε τις εκπροσώπους της Inner Wheel για την πρωτοβουλία τους, ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές τους προσεχείς μήνες θα υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία.
            "Μακάρι το παράδειγμα της Inner Wheel να το ακολουθήσουν και άλλοι οργανισμοί. Όχι τόσο για το χρηματικό μέρος, αλλά για την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τον αθλητισμό ατόμων με αναπηρία αλλά και γενικότερα γύρω από το παραολυμπιακό κίνημα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Inner Wheel γιατί μας αγκάλιασε θερμά από την πρώτη μας κιόλας συνάντηση και η επαφή μας εξακολουθεί να είναι πάντα γόνιμη"
            Η Διοικητής της Inner Wheel, Φαίδρα Σπανού τόνισε ότι «η κίνησή μας αυτή, αποσκοπεί στο να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας. Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας, μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε περισσότερο. Ως εθελοντικός οργανισμός θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ με την οποία έχουμε αναπτύξει στενές σχέσεις τα τελευταία χρόνια».
            Η Γενική Γραμματέας του σωματείου «Καλλιπάτειρα», Ιωάννα Καριοφύλλη πρότεινε την «υιοθέτηση» από πλευράς Inner Wheel, ενός αθλήματος έως και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η πρόταση έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τις εκπροσώπους της Inner Wheel, με την πρόεδρο του οργανισμού να δηλώνει ότι «είμαστε έτοιμες για να προσφέρουμε ότι μας ζητηθεί από την ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ. Περιμένουμε συγκεκριμένη πρόταση, η οποία εφόσον είναι μέσα στις δυνατότητές μας, τότε είμαστε διατεθειμένες να την υλοποιήσουμε».

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ