Επιστημονικό Συνέδριο Ξάνθης: Βραβεύσεις Ταξιλδάρη, Μιχαλεντζάκη, Καρυπίδη, Καλλιτσάρη και Μουρατίδου δια χειρός Ιωάννας Καρυοφύλλη

Επιστημονικό Συνέδριο Ξάνθης: Βραβεύσεις Ταξιλδάρη, Μιχαλεντζάκη, Καρυπίδη, Καλλιτσάρη και Μουρατίδου δια χειρός Ιωάννας Καρυοφύλλη
Ο Πρόεδρος του Περπατώ και Παραολυμπιονίκης, Αλεξ Ταξιλδάρης, οι Παραολυμπιονίκες Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Καλλιτσάρης και η νεαρή κολυμβήτρια του Κοτινος Α.Σ. ΑμεΑ, ως πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια το 2022 στην κατηγορία κορασίδων, Άννα Μουρατίδου, βραβεύτηκαν στο περιθώριο του επιστημονικού συνεδρίου που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στην Ξάνθη.
εικόνα Viber 2022 05 14 19 14 32 53 
Τη βράβευση έκανε η πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία νωρίτερα κατά την ομιλία της και στο πλαίσιο του θεματικού εργαστηρίου για την «οικονομική αξία της υγείας», είχε αναφερθεί στην πολλαπλή αξία της συμμετοχής σε αθλητικές δράσεις.
εικόνα Viber 2022 05 14 19 14 11 153
Τα βραβεία των Ταξιλδάρη και Καρυπίδη, παρέλαβε ο Σταύρος Καλλίδης, υπεύθυνος τμήματος εργοθεραπείας του Περπατώ.
 
«Εξαιρετικό συνέδριο με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής αυτοδιοικησης Περιφερειαρχων και Αντιπεριφερειαρχων και σημαντικών ομιλητών. Είχα την ευκαιρία με την διπλή μου ιδιότητα της δημοτικής συμβούλου και της προέδρου της Εθνικής Αθλητικής ΟμοσπονδιαςΑτομων με Αναπηρίες να παρουσιάσω το έργο μας και την σημασία του για τις τοπικές κοινωνίες και να ζητήσω την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία θα έπρεπε να είναι δεδομένη.Σημαντικη στιγμή η βράβευση των αθλητών μας με καταγωγή από την Θράκη!! Ιδιαίτερα συμβολική η παρουσία τους!!!!Συνεχίζουμε δυνατά!!! Με ουσία και περιεχόμενο!!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Χορηγός

Υποστηρικτής

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.