fbpx

Με τους προέδρους της ΕΠΕ και της ΟΣΕΚΑ συναντήθηκε η Ιωάννα Καρυοφύλλη

172521338 595997431347015 4415898124138299138 n

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), Χρήστο Καλούδη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ), Χάρη Περδίκη, είχε σήμερα στα Γραφεία της ΕΠΕ, η νέα πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση-πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΕ.

Οι τρεις διοικητικοί παράγοντες συζήτησαν θέματα που άπτονται του ελληνικού Παραολυμπιακού αθλητισμού και του Παραολυμπιακού Κινήματος στο σύνολό του.
Από τη σύσκεψη προέκυψε η απόλυτη ανάγκη για ενότητα του χώρου, προκειμένου να συνεχιστεί η πορεία που χάραξε ο αείμνηστος πρόεδρος και των δύο φορέων (ΕΠΕ, ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) της χώρας μας, Γιώργος Φουντουλάκης.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ενίσχυση του σημαντικού προγράμματος δράσης στα σχολεία, η προβολή όλων των σημαντικών δραστηριοτήτων (εντός κι εκτός αθλητικών χώρων) μέσω live streaming, η έκδοση περιοδικού, που θα περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες και των τριών φορέων καθώς και πολλές άλλες ενέργειες με γνώμονα την ανάπτυξη του αναπηρικού αθλητισμού στην Ελλάδα.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.