fbpx

Φουντουλάκης για τις διαδρομές ΑμεΑ στην Ακρόπολη: «Το Υπουργείο Πολιτισμού έλυσε τον γόρδιο δεσμό του αποκλεισμού των ΑμεΑ από τον χώρο του Ιερού Βράχου»

2842061

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για επίστρωση των διαδρομών στον Βράχο της Ακρόπολης, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να επισκεφθούμε χωρίς προβλήματα, αυτό το μνημείο του Παγκόσμιου Πολιτισμού.

Η Πολιτεία με το σπουδαίο αυτό έργο, το οποίο κάποιοι -ευτυχώς ελάχιστοι- έσπευσαν να το κατακρίνουν, λύνει τον γόρδιο δεσμό του αποκλεισμού της πρόσβασης των ΑμεΑ (και όχι μόνο) στον χώρο του Ιερού Βράχου.

«Οι κακοτράχαλοι και άκρως επικίνδυνοι δρόμοι, δεν επέτρεπαν σε καμία περίπτωση, την επίσκεψη των ΑμεΑ, στο χώρο του Ιερού Βράχου. Πλέον, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ήρθε να δώσει λύση, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία και καλούμε όλους εκείνους που αρκέστηκαν να ρίξουν λάσπη στο έργο του Υπουργείου, να... πάρουν τα πόδια τους και να βρεθούν στην Ακρόπολη. Εκείνοι μπορούν να τα πάρουν. Κάποιοι από εμάς, όχι. Λύση στο πρόβλημα των ΑμεΑ, ευτυχώς δίνει το συγκεκριμένο έργο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το αθλητικό αναπηρικό κίνημα στο Υπουργείο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.