ΘΕΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

 

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του Παραολυμπιακού αθλητισμού στη χώρα μας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ και της Ε.Π.Ε.  κ. Γιώργος Φουντουλάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιώργο Πεταλωτή την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010.

Στη συνάντηση ο κ. Φουντουλάκης παρέδωσε στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο υπόμνημα όπου παρουσιάζονταν αναλυτικά τα κυριότερα ζητήματα του χώρου μας  δηλ. η χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας, η εξόφληση των επιχορηγήσεων των Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για την περίοδο 2008, το καθεστώς αδειών των αθλητών, το Θεσμικό πλαίσιο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και τα πριμ των Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ ζεστό καθώς  ο κ. Πεταλωτής και στο παρελθόν έχει εκφράσει το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τους αθλητές με αναπηρία, δίνοντας το παρόν στις αθλητικές διοργανώσεις της  Ομοσπονδίας και των αθλητικών σωματείων.

Μετά τη λήξη της συνάντησης ο κ. Φουντουλάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του και προέβλεψε ότι θα υπάρχει θετική έκβαση στα προβλήματα μας. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Παραολυμπιονίκης της Κολύμβησης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΠΕ κ. Σάκης Κωστάρης (φωτο).

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 ο κ. Φουντουλάκης -ως Πρόεδρος της Ε.Π.Ε. -θα έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας, Διατροφής και Άθλησης κ. Αηδόνη προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ