fbpx

Το γκόλμπολ γυναικών πήρε σειρά στην τηλεδιάσκεψη της τεχνικής επιτροπής

62415821 2389446891099263 412964038973063168 n

Η τηλεσυνάντηση με τις αθλήτριες σχεδιασμού της ομάδας γκόλμπολ γυναικών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Απριλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι προπονητές της ομάδας Μένη Κεσσανοπούλου και Χριστόφορος Σιζόπουλος. Τα ηνία της συζήτησης πήραν οι ίδιες οι αθλήτριες και κάθε μια ξεχωριστά με μεγάλη προθυμία μοιράστηκε την εμπειρία της καθημερινότητάς της. Μας είπαν για το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που ακολουθούν σε διαρκή συνεννόηση με τους προπονητές τους, τη δυσκολία να το πραγματοποιούν μέσα στους τέσσερις τοίχους, αλλά και την επιθυμία να βγουν καλύτερες μέσα από αυτόν τον ιδιότυπο περιορισμό.

Ευστοχα ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, « συναντήσαμε αθλήτριες που μένουν σε διαφορετικά σπίτια αλλά είναι σαν να μένουν σε ένα, η ομάδα έξω από την ομάδα».

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μένη Κεσσανοπούλου ήταν δύσκολο να κρύψει τη συγκίνηση και την έκπληξή της, με τη σειρά της είπε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα για όλους, αλλά αυτό που φαίνεται να λειτούργησε ήταν ο κοινός στόχος. Κι όταν υπάρχει στόχος με την εξατομικευμένη προσπάθεια μπορεί να προσωρήσει ακόμη περισσότερο. Συνέχισε λέγοντας πως θα πρέπει οι αθλήτριες να μείνουν προσηλωμένες στον στόχο και να έχουν υπομονή, γιατί είναι ένα ομαδικό άθλημα που πραγματοποιείται σε κλειστό χώρο και ίσως πάρει καιρό να ξαναβρεθούν όλες μαζί εντός γυμναστηρίου.

Στη συζήτηση ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ιδέες εκατέρωθεν για το πώς θα μπορούσαν οι αθλήτριες να λειτουργήσουν ακόμη καλύτερα στις παρούσες συνθήκες. Στο τέλος αστειευόμενη, η πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κα Σωτηριάδη έδωσε και challenge ασκήσεων ενδυνάμωσης στις αθλήτριες μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει τηλεσυνάντηση.

Για όλους τους συμμετέχοντες ήταν το ιδανικό κλείσιμο της ημέρας.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.