Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συνάντησε Σταματοπούλου και Μαλακόπουλο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

5de91921734a6

Συνάντηση με τους παραολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και Στέλιο Μαλακόπουλο είχε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

«Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που το Ίδρυμά μας στέκεται στο πλευρό αυτών των παιδιών και στηρίζει τις προσπάθειές τους. Θερμά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο Λονδίνο και στο Στέλιο που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος στο 9ο Sharjah International Open Athletics Meeting στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Θερμά συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που δεν σταματά να αγωνίζεται στο πλευρό των παιδιών αυτών. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει όλους» δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Σημειώνεται πως οι δύο Έλληνες αθλητές στηρίζονται οικονομικά από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» για την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους σε αγώνες στους οποίους μάλιστα διακρίνονται με κορυφαίες επιδόσεις.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ