fbpx

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συνάντησε Σταματοπούλου και Μαλακόπουλο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

5de91921734a6

Συνάντηση με τους παραολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και Στέλιο Μαλακόπουλο είχε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

«Νιώθω πραγματικά υπερήφανη που το Ίδρυμά μας στέκεται στο πλευρό αυτών των παιδιών και στηρίζει τις προσπάθειές τους. Θερμά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο Λονδίνο και στο Στέλιο που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος στο 9ο Sharjah International Open Athletics Meeting στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Θερμά συγχαρητήρια και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής που δεν σταματά να αγωνίζεται στο πλευρό των παιδιών αυτών. Το παράδειγμά τους μας εμπνέει όλους» δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Σημειώνεται πως οι δύο Έλληνες αθλητές στηρίζονται οικονομικά από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» για την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους σε αγώνες στους οποίους μάλιστα διακρίνονται με κορυφαίες επιδόσεις.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.