ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η εθνική ομάδα ξιφασκίας σε αμαξίδιο από τον τρίτο φετινό αγώνα της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων που έγινε στη Βαρσοβία (Πολωνία) από τις 8 - 12 Ιουλίου 2010. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση (μετά το Λονάτο) που η ελληνική ομάδα κερδίζει μετάλλιο.

Ο Γεράσιμος Πυλαρινός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη και πήρε την έβδομη θέση στο ΕΠΕ. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε αήττητος την πρώτη φάση (έξι  αγώνες) και στη συνέχεια (στους 16) νίκησε το Γάλλο Σιτερνέ και στα προημιτελικά τον Τσεν (Χονγκ Κονγκ) που ήταν τέταρτος στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου. Είναι το δεύτερο φετινό μετάλλιο του Πυλαρινού στη σειρά των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που τον τοποθετεί στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του αγωνίσματος (σπάθη).

Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου ήταν όγδοος στη σπάθη και 12ος στο ΕΠΕ. Ο Μάνος Μπόγδος μετά από αρκετό καιρό αποχής από τους αγώνες επέστρεψε με μια 10η θέση στη σπάθη και μια 11η στο ΕΠΕ. Ο Γιώργος Αλεξάκης μπήκε στην 16άδα στο ΕΠΕ.

Στο ομαδικό, η ελληνική ομάδα κατέλαβε την πέμπτη θέση. Η εθνική μας ξεκίνησε τους αγώνες της με ήττα χάνοντας στο πρώτο παιχνίδι από την Ιταλία με 45-44. Στη συνέχεια όμως κέρδισε την Γερμανία και την Ουκρανία στους αγώνες κατάταξης για μια θέση 5-8.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ