fbpx

Εγκύκλιοι Κριτηρίων Ένταξης στο Σχεδιασμο 2019 για τα Θερινά Ατομικά και Ομαδικά Αθλήματα

Οι Εγκύκλιοι Κριτηρίων Ένταξης στο Σχεδιασμο 2019 για τα Θερινά Ατομικά και Ομαδικά Αθλήματα, όπως εγκρίθηκαν από το ΔΣ της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες...

Εγκύκλιος Θερινά Ατομικά Αθλήματα (.pdf)

Εγκύκλιος Θερινά Ομαδικά Αθλήματα (.pdf)

Tο Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την ίδια συνεδρίαση, αποφάσισε τις παρακάτω πολιτικές και προνόμια:

Ατομικά Αθλήματα

Οι αθλητές /τριες της Α’ κατηγορίας του Σχεδιασμού δικαιούνται 1) την υποβολή αιτήματος για διευκόλυνση από την υπηρεσία τους βάσει του άρθρου 17 του ν. 4479 /2017 - Φ.Ε.Κ. αρ. 94 / 29.06.2017, 2) την παροχή ιατρικών διαγνωστικών εξετάσεων από το ΥΓΕΙΑ, 3) την κάλυψη του κόστους ενεργοποίησης των licenses της χρονιάς (σε όποια αθλήματα απαιτείται), 4) άδεια εισόδου για προπονήσεις στο ΟΑΚΑ (για τα αθλήματα του Στίβου και της Κολύμβησης), 5) διάθεση ή αγορά αγωνιστικού εξοπλισμού ανάλογα με την αναγκαιότητα, 6) αποστολές σε διεθνείς διοργανώσεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό του εκάστοτε αθλήματος και 7) οικονομική στήριξη, το ύψος της οποίας θα ανακοινωθεί μελλοντικά.

Οι αθλητές /τριες της Β’ κατηγορίας του Σχεδιασμού δικαιούνται 1) την υποβολή αιτήματος για διευκόλυνση από την υπηρεσία τους βάσει του άρθρου 17 του ν. 4479 /2017 - Φ.Ε.Κ. αρ. 94 / 29.06.2017, 2) την παροχή ιατρικών διαγνωστικών εξετάσεων από το ΥΓΕΙΑ, 3) την κάλυψη του κόστους ενεργοποίησης των licenses της χρονιάς (σε όποια αθλήματα απαιτείται), 4) άδεια εισόδου για προπονήσεις στο ΟΑΚΑ (για τα αθλήματα του Στίβου και της Κολύμβησης), 5) διάθεση ή αγορά αγωνιστικού εξοπλισμού ανάλογα με την αναγκαιότητα και 6) αποστολές σε διεθνείς διοργανώσεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό του εκάστοτε αθλήματος.

Οι αθλητές /τριες της κατηγορίας Στήριξης του Σχεδιασμού δικαιούνται 1) την υποβολή αιτήματος για διευκόλυνση από την υπηρεσία τους βάσει του άρθρου 17 του ν. 4479 /2017 - Φ.Ε.Κ. αρ. 94 / 29.06.2017, 2) την παροχή ιατρικών διαγνωστικών εξετάσεων από το ΥΓΕΙΑ, 3) την κάλυψη του κόστους ενεργοποίησης των licenses της χρονιάς (σε όποια αθλήματα απαιτείται), 4) άδεια εισόδου για προπονήσεις στο ΟΑΚΑ (για τα αθλήματα του Στίβου και της Κολύμβησης) και 5) παραχώρηση αγωνιστικού εξοπλισμού ανάλογα με την αναγκαιότητα.

Ομαδικά Αθλήματα

Οι αθλητές /τριες του Σχεδιασμού δικαιούνται 1) την υποβολή αιτήματος για διευκόλυνση από την υπηρεσία τους βάσει του άρθρου 17 του ν. 4479 /2017 - Φ.Ε.Κ. αρ. 94 /29.06.2017, 2) την παροχή ιατρικών διαγνωστικών εξετάσεων από το ΥΓΕΙΑ, 3) την κάλυψη του κόστους ενεργοποίησης των licenses της χρονιάς, 4) διάθεση αγωνιστικού εξοπλισμού ανάλογα με τις τεχνικές απαιτήσεις κάθε αθλήματος και την αναγκαιότητα και 5) προετοιμασίες ή αποστολές σε διεθνείς διοργανώσεις ανάλογα με τον προγραμματισμό του εκάστοτε αθλήματος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.