fbpx

Το Μουσείο της Ακρόπολης επισκέφθηκε ο πρόεδρος της IPC, Άντριου Πάρσονς

45226709 266005667452600 1385742185550315520 n
Το Μουσείο της Ακρόπολης, επισκέφθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, Άντριου Πάρσονς, συνοδευόμενος από τον ομόλογό του στην Ελληνική Επιτροπή και την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργο Φουντουλάκη. 
Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ξενάγησή του στα μοναδικό εκθέματα, δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τον ελληνικό Πολιτισμό, ενώ χαρακτήρισε «έργο τέχνης» το Μουσείο της Ακρόπολης. Το απόγευμα, ο πρόεδρος της IPC θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ, κ. Καμίλ Ζίγκλερ στα γραφεία του Οργανισμού.
 
Ο Άντριου Πάρσονς, βρίσκεται από την Τετάρτη στη χώρα μας με αφορμή την εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με θέμα «Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός Ενώνει - Para Sports Unite». Μία εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και το Ίδρυμα Agitos (Ίδρυμα της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής που υποστηρίζει την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού αθλητισμού).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.