Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη θα συναντηθεί αύριο (1/11) ο πρόεδρος της IPC, Άντριου Πάρσονς

Parsons

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, θα συναντηθεί αύριο (1 Νοεμβρίου), ο πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (IPC), Άντριου Πάρσονς. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (13:00).

Νωρίτερα (11:00), ο Δήμος Νέας Σμύρνης, θ` ανακηρύξει επίτιμο δημότη τον πρόεδρο της IPC, σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο Ψηφιακό Μουσείο της πόλης. Να θυμίσουμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και μάλιστα πρόσφατα αποφάσισε να δώσει στην ΕΠΕ μέρος των εσόδων από τον «Αγώνα Ιστορικής Μνήμης» που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες με τεράστια επιτυχία.

Ο Άντριου Πάρσονς θα βρεθεί στη χώρα μας με αφορμή την εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με θέμα «Ο Παραολυμπιακός Αθλητισμός Ενώνει - Para Sports Unite». Μία εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και το Ίδρυμα Agitos (Ίδρυμα της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής που υποστηρίζει την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού αθλητισμού).

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ