Δήλωση Γιώργου Φουντουλάκη για την απόφαση του ΣτΕ

GIORGOS FOUNTOULAKIS

Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, κ. Γιώργου Φουντουλάκη, για την απόφαση του ΣτΕ.

«Δεν έφταναν στον ελληνικό αθλητισμό τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, ήρθε και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να τον αποτελειώσει.

Μια απόφαση απέναντι στην ηθική και τα ιδανικά που πρεσβεύει το αθλητικό κίνημα.

Μια απόφαση αντικοινωνική, που πλήττει βάναυσα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αυτής της χώρας αλλά και τις οικογένειες των χιλιάδων αθλητών και αθλητριών.

Ειδικά για τους αθλητές με αναπηρία, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, διογκώνει ένα χρόνιο πρόβλημα, αφού πλέον ακόμη περισσότερες πόρτες τόσο προς την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, όσο και προς την εύρεση εργασίας αμέσως μετά, κλείνουν. Και κλείνουν εις βάρος της ελληνικής οικογένειας και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες με αναπηρίες.

Μακάρι, να αντιληφθούν κάποιοι, έστω και τώρα, ότι η απόφαση αυτή πλήττει ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και να αλλάξουν την απόφασή τους».

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ