fbpx

Η εγκύκλιος του Προγράμματος Αδειοδότησης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής για το 2018 (IPC LICENSING PROGRAMME)

Η εγκύκλιος του Προγράμματος Αδειοδότησης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής για το 2018 (IPC LICENSING PROGRAMME). Ενημερώνει για τις διαδικασίες και τα βήματα που πρέπει να κάνει ένας αθλητής/τρια ή guiderunner προκειμένου να ενταχθεί στο IPC LICENSING PROGRAMME για την περίοδο 2018 για τα αθλήματα της Άρσης Βαρών, Κολύμβησης, Σκοποβολής και του Στίβου.

Η εγκύκλιος (.pfd)


Άλλα δικαιολογητικά:

- IPC Athlete Eligibility Agreement (Version 2)

- Medical Diagnostic Form for All athletes with Physical Impairment (Athletics, Swimming, Shooting,
Powerlifting)

- Medical Diagnostic Form for athletes with Vision impairment (Athletics, Swimming)

- Training History & Sport Activity Limitations (Athletics, Swimming)

Για τους αθλητές που θέλουν να περάσουν από διεθνή αξιολόγηση (classification) για πρώτη φορά ή από επαναξιολόγηση, ότι λόγω των αλλαγών στους διεθνείς κανονισμούς στα αθλήματα του Στίβου και της Κολύμβησης, η κατάθεση των απαραιτήτων δικαιολογητικών συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών εξετάσεων κ.α. θα πρέπει να γίνει 6 μήνες πριν από την ημερομηνία της αξιολόγησης. Είναι στην ευθύνη του αθλητή να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ιατρικά δικαιολογητικά εγκαίρως, προκειμένου να γίνει δεκτός και να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα αξιολόγησης (classification).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.