Τιμητική βράβευση για την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στα πρώτα Sports Marketing Awards

Fountoulakis

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βραβεύτηκε με το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Marketing Strategy, για το πρόγραμμα στήριξης από χορηγούς της Παραολυμπιακής Ομάδας ενόψει των Αγώνων «Ρίο 2016». Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης.

«Χάρη στη στήριξη του Μέγα Χορηγού μας, της ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και των μικρότερων χορηγών μας, καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, δηλαδή να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Στόχος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και δικός μου προσωπικά δεν είναι τα μετάλλια. Στόχος είναι να βγουν τα άτομα με αναπηρία από το σπίτι και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτό είναι που θέλουμε και παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια. Τα άτομα με αναπηρία να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας μέσω του αθλητισμού».
Τα Sports Marketing Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την Boussias Communications και το Marketing Week, με στόχο την προώθηση των καλύτερων πρακτικών στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ