fbpx

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Τυφλών. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αγωνιστούν αθλητές από τα Αθλητικά Σωματεία ΌΜΗΡΟΣ, ΠΥΡΣΟΣ,ΠΥΡΡΟΣ και ΠΕΤΑ. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με τη ζύγιση των αθλητών στις 12.00 το μεσημέρι και στις 13.00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες. Στις 29 και 30 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει το Διεθνές Πρωτάθλημα Τζούντο που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία με τη συμμετοχή των παρακάτω Ελλήνων αθλητών του Τζούντο:  Θεόκλητος Παπαχρήστος, Ιωάννης Μίχος, Ελευθέριος Ζερβάκης, Ευστάθιος Σούλιος, Χριστίνα Σκανδάλη, Ιωάννης Τσικριτζής, Νικολέτα Φάσσα, Ευάγγελος Έξαρχος. Την ομάδα θα ακολουθήσουν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζούντο τυφλών Βασίλης Νικολάκαρος και ο προπονητής ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας Σταύρος Στραγάλης.
Από τις 15 έως τις 20 Ιανουαρίου θα γίνει camp προετοιμασίας για τις γυναίκες αθλήτριες του Γκόλμπολ στη Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία γίνεται ενόψει του Διεθνούς Τουρνουά Γκόλμπολ «Onnela 2010» 22 με 25 Ιανουαρίου 2010 όπου θα συμμετέχει η Εθνική ομάδα Γκόλμπολ γυναικών. Την Εθνική ομάδα απαρτίζουν οι αθλήτριες Στυλιανή Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνα Δρίβα, Μαρία Τζάλλα, Κατερίνα Λορέντζου, Θεοδώρα Πασχαλίδου και Ιωάννα Λουκοβίτη. Στο Τουρνουά θα αγωνιστούν και οι ομάδες των Η.Π.Α., της Φινλανδίας, της Μ. Βρετανίας της Λιθουανίας και του Ισραήλ. Να υπενθυμίσουμε πως η Ελληνική ομάδα έχει ήδη κερδίσει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Μεγάλη Βρετανία. Ομοσπονδιακή Προπονήτρια είναι η Μένη Κεσσανοπούλου και βοηθός Ομοσπονδιακού ο Χριστόφορος Σιζόπουλος.
Παραμένοντας στο άθλημα του Γκόλμπολ- για τους άνδρες αυτή τη φορά- οι αθλητές που ανήκουν στο Σχεδιασμό της Ομοσπονδίας θα συμμετέχουν σε camp προετοιμασίας (22-24/1/2010 & 5-10/2/2010) στην Αθήνα.
Σε συνέχεια της περυσινής εξαιρετικής εμφάνισης της Εθνικής ομάδας της Ξιφασκίας σε αμαξίδιο, οι αθλητές Γεράσιμος Πυλαρινός, Γεώργιος Αλεξάκης, Παναγιώτης Τριανταφύλλου και Αθανασία Στραβολαίμου θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας Malchow 2010,από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Δημήτρης Κάζαγλης.
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ κ. Γεώργιος Φουντουλάκης δήλωσε: «Με την ευκαιρία της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Πρόκειται για μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλους τους Έλληνες και η Ομοσπονδία μας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα σωματεία και τους αθλητές μας. Ήδη ο Ιανουάριος ξεκινάει με τρεις σημαντικές διοργανώσεις σε αθλήματα με μεγάλη ανάπτυξη όπως είναι η Ξιφασκία σε αμαξίδιο, το Γκόλμπολ  και το Τζούντο Τυφλών, όπου η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό γίνεται ολοένα και πιο δυναμική»

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.