ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Συνάντηση με Ομοσπονδιακούς προπονητές,Ενόψει του κλεισίματος της χρονιάς του 2009 η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ, πραγματοποίησε συνάντηση με τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές των αθλημάτων που καλλιεργεί η Ομοσπονδία. Κατά γενική ομολογία η συνάντηση αυτή υπήρξε εποικοδομητική για όλους καθώς συζητήθηκαν καίρια ζητήματα όπως ο Αγωνιστικός σχεδιασμός του 2010, οι αθλητές που θα ανήκουν σε αυτόν, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και οι Διεθνείς διοργανώσεις. Το αγωνιστικό καλαντάρι των διοργανώσεων για το 2010 οριστικοποιήθηκε και αναμένεται η έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009.

Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού Σκι, Αυστρία,από τις 8 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2009 η Εθνική ομάδα Αλπικού Σκι θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού σκι το οποίο πραγματοποιείται στο Pitztaler στην Αυστρία. Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές Παρασκευή Χριστοδουλοπούλου του Αθλητικού Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ο Γιάννης Παπαβασιλείου του Αθλητικού Σωματείου ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ. Την αποστολή συνοδεύουν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Ζιτζόβας και η Τεχνικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας Ιωάννα Παδιώτη, αρχηγός αποστολής είναι ο Τεχνικός σύμβουλος της ΕΠΕ Βασίλης Καλύβας.

Ο Γιώργος Φουντουλάκης κηρύσσει την έναρξη της ειδικής διαδρομής στον Γύρο της ΑθήναςΤην Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιείται ο καθιερωμένος γύρος της Αθήνας ο οποίος οργανώνεται από τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου. Ο Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Γεώργιος Φουντουλάκης δέχθηκε την πρόταση του Προέδρου του Ο.Ν.Α. Βασίλη Κικίλια να κηρύξει την έναρξη της ειδικής διαδρομής στην πλατεία Μοναστηρακίου με τερματισμό στην πλατεία Κοτζιά. Στο Γύρο θα συμμετάσχουν και μέλη συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της Ομοσπονδίας. Η ώρα έναρξης είναι 10.00 το πρωί .

Ημερίδα Μπότσια "ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ"Στα Χανιά πραγματοποιήθηκε Ημερίδα- παρουσίαση με θέμα το «Παραολυμπιακό άθλημα Μπότσια». Την Ημερίδα διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο ΑΡΙΩΝ, με συνδιοργανωτή τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων  και την υποστήριξη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.  Στην Ημερίδα παρέστη και ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Μπότσια Γιώργος Τζίμας ο οποίος μετά τη λήξη της διοργάνωσης δήλωσε: "Η ημερίδα του ΑΡΙΩΝΑ είναι μια ευχάριστη έκπληξη οργάνωσης. Μπράβο σε αυτό το νέο σωματείο. Ο κόσμος που κατέκλεισε το στάδιο δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μπόρεσα να ξεχωρίσω αθλητές που ενδεχομένως να δώσουν νέα πνοή στην Εθνική Ομάδα".

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ