ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

όλοι οι αθλητές του Wheelchair Tennis που έλαβαν μέρος στο Ανοικτό Τουρνουά Αντισφαίρισης σε αμαξίδιο μαζί με τον Ελληνα  Ομοσπονδιακό Προπονητή Γιώργο Κόντο


Πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2009 το Ανοικτό Τουρνουά Αντισφαίρισης σε αμαξίδιο στα γήπεδα Τένις του Ο.Α.Κ.Α. Το τουρνουά αυτό ήταν κατηγορίας futures και περιλήφθηκε στο διεθνές καλαντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (International Tennis Federation “ITF”). Διεξάγεται υπό την εποπτεία της ITF και ανήκει στο Παγκόσμιο πρόγραμμα διεθνών αμειβόμενων τουρνουά wheelchair tennis. Οι αγώνες που διεξήχθησαν ήταν απλό μονό ανδρών, διπλό ανδρών και consolation.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν δέκα ξένοι παίκτες :2 αθλητές από την Αγγλία,2 από την Ισπανία,3 από την Ιταλία,1 από το Ισραήλ,1 από το Μαρόκο,1 από τη Φινλανδία και 3 από την Ελλάδα.

Στην Μαλαισία και συγκεκριμένα για την Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται ο Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Φουντουλάκης για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της IPC. Στη Γενική Συνέλευση πρόκειται να συζητηθούν σημαντικά θέματα για το μέλλον του Παραολυμπιακού κινήματος

Αναχωρούν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2009 για τους Παγκόσμιους Αγώνες της IWAS στην Ινδία, οι αθλητές της Ξιφασκίας Μάνος Μπόγδος, Γεράσιμος Πυλαρινός και Γιώργος Αλεξάκης με τον Ομοσπονδιακό του Αθλήματος Δημήτρη Κάζαγλη και ο αθλητής του Στίβου Σε Τζον Φερνάντες. Αρχηγός αποστολής είναι η κα Κωνσταντινιά Σωτηριάδη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ και μέλος της Επιτροπής του Στίβου της IWAS .
Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των Παγκόσμιων Αγώνων της IWAS θα διεξαχθεί  η Γενική Συνέλευση  οι εκλογές για τις συνθέσεις των Επιτροπών Στίβου και Ξιφασκίας της IWAS.

Υποψήφια για το Διοικητικό Συμβούλιο της IWAS  είναι η κα Σωτηριάδη. Η κα Σωτηριάδη δήλωσε πως o άξονας που θα κινηθεί η σύνοδος κορυφής και η Γ.Σ. της IWAS θα είναι η μελέτη της στρατηγικής που ακολουθήθηκε μεταξύ 2006-2010 ώστε να εξεταστούν οι προοπτικές του διαστήματος 2011-2015, κύριο μέλημα της IWAS για το επόμενο διάστημα θα είναι η δημιουργία ενός μεγαλύτερου δικτύου ανάπτυξης και τεχνογνωσίας  σε τοπικό επίπεδο ανά τον κόσμο με πιο έντονη την εμπλοκή των κρατών.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ