fbpx

Αύριο η βράβευση των Παραολυμπιονικών του Ρίο 2016

Την ετήσια γιορτή του Παραολυμπιακού Κινήματος διοργανώνουν αύριο, Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου (ώρα 18:30) στο ξενοδοχείο NOVOTEL, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, θα βραβευτούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν θέση στην πρώτη οκτάδα, κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων που έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
 
 
«Ήρθε η ώρα να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας που διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Να τιμήσουμε αυτούς αλλά και τους προπονητές τους, που επί μια τετραετία, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να είναι παρόντες στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του 2016. Να τιμήσουμε και τους φίλους του Παραολυμπιακού Κινήματος, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους συνεργάτες μας που βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Αλλά και κάποια  μέσα μαζικής ενημέρωσης που βρέθηκαν στο πλευρό μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή, αλλά και την έναρξη του νέου Παραολυμπιακού κύκλου με φόντο τους αγώνες του 2020 στο Τόκιο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης.
 
Οι αθλητές που θα βραβευτούν είναι οι Αθανάσιος Κωνσταντινίδης (στίβος), Σε Ζον Φερνάντες (στίβος), Παύλος Μάμαλος (άρση βαρών σε πάγκο), Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (κολύμβηση), Εμμανουήλ Στεφανουδάκης (στίβος), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μπότσια), Παναγιώτης Τριανταφύλλου (ξιφασκία με αμαξίδιο), Δημήτρης Σενικίδης (στίβος), Νικόλαος Πανανός (μπότσια), Άννα Ντέντα (μπότσια), Δημήτριος Ζησίδης (στίβος), Δήμητρα Κοροκίδα (στίβος), Δημήτριος Μπακοχρήστος (άρση βαρών σε πάγκο), Βασίλειος Ντούνης (ξιφασκία με αμαξίδιο), Γεράσιμος Πυλαρινός Μαρκαντωνάτος (ξιφασκία με αμαξίδιο), Χρήστος-Αλέξανδρος Ταμπαξής (κολύμβηση), Χαράλαμπος Ταϊγανίδης (κολύμβηση), Κωνσταντίνος Δήμου (άρση βαρών σε πάγκο), Βαλασία Κυργιοβανάκη (στίβος), Ευστράτιος Νικολαίδης (στίβος), Βασίλειος Ντούνης (ξιφασκία με αμαξίδιο), Αντώνιος Τσαπατάκης (κολύμβηση), Χρυσούλα Αντωνιάδου (κολύμβηση), Αλεξάνδρα-Άλκηστις Σταματοπούλου-Γκιάτη (κολύμβηση), Γεώργιος Σφαλτός (κολύμβηση), Παναγιώτης Χριστάκης (κολύμβηση), Κωνσταντίν Βέλτση (στίβος), Χρήστος Κουτούλιας (στίβος), Ιωάννης Σεβδικαλής (στίβος), Μιχάλης Σείτης (στίβος), Μαρία Καλπακίδου (κολύμβηση), Δημήτρης Καρυπίδης (κολύμβηση), Νικόλαος Γκουντάνης (άρση βαρών σε πάγκο), Νικόλαος Γονιός (στίβος), Πασχάλης Κουλούμογλου (άρση βαρών σε πάγκο), Ανθή Λιάγκου (στίβος), Αριστείδης Μακροδημήτρης (κολύμβηση), Γεράσιμος Λιγνός (κολύμβηση), Αδαμαντία Χαλκιαδάκη (ποδηλασία δρόμου), Ηρώ Μηλάκη (ποδηλασία δρόμου), Θεόδωρος Αλεξάς (ιστιοπλοΐα), Αργύρης Νοτάρογλου (ιστιοπλοΐα), Βασίλειος Χριστοφόρου (ιστιοπλοΐα), Ιωάννης Κωστάκης (κολύμβηση), Χρήστος Καπέλλας (στίβος), Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης (άρση βαρών σε πάγκο), Σεμιχά Ριζάογλου (κολύμβηση) και Παναγιώτης-Προκόπιος Σουλάνης (μπότσια).
 
Επίσης, θα βραβευτούν οι προπονητές των αθλητών που διακρίθηκαν στο Ρίο, οι χορηγοί, υποστηρικτές και συνεργάτες της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, το Πρακτορείο-Sport, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΕΡΑΣΠΟΡ και ΣΠΟΡ FM, η εφημερίδα GOAL, η τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Έκτη Αίσθηση» καθώς και οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Βραχάλη (gazzetta.gr), Έλενα Φάκου (Το Χωνί) και Σπύρος Χαριτάτος (Alpha Radio) για την προσφορά τους στην προβολή του Παραολυμπιακού Κινήματος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.