fbpx

Μάμαλος, Κοροκίδα και τα ζευγάρια μπότσια BC3 οι κορυφαίοι στη ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

1590524

Ο Παύλος Μάμαλος, η Δήμητρα Κοροκίδα και η ομάδα μπότσια ζευγάρια BC3 αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Νίκο Πανανό και Άννα Ντέντα, αναδέιχθηκαν κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία στη ψηψοφορία των αθλητικών συντακτών. Η λαμπρή εκδήλωση των 63ων Αθλητικών Βραβείων του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού το 2016, έγινε απόψε στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου.
Την βράβευση στον Παύλο Μάμαλο έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), Γιώργος Φουντουλάκης.

Τα αποτελέσματα όπως ανακοινώθηκαν από τον ΠΣΑΤ:

- Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία αναδείχθηκε ο Παύλος Μάμαλος (άρση βαρών) και ακολούθησαν οι Θανάσης Κωνσταντινίδης (στίβος) και Μανώλης Στεφανουδάκης (στίβος).

- Κορυφαία αθλήτρια με αναπηρία η Δήμητρα Κοροκίδα (στίβος) και ακολούθησαν οι Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (κολύμβηση) και Μαρία Τσάκωνα (κολύμβηση).

- Κορυφαία ομάδα αθλητών με αναπηρία τα Ζευγάρια BC3 Μπότσια (Ντέντα /Πανανός /Πολυχρονίδης) και ακολούθησαν το Ομαδικό Σπάθης με τους Ντούνη Βασίλη, Πυλαρινό Γεράσιμο, Τριανταφύλλου Πάνο και το Tandem Γυναικών (Ποδηλασία) με τις Χαλκιαδάκη Αδαμαντία και Μηλάκη Ηρώ.

Ο ΠΣΑΤ τίμησε επίσης, την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα», για την πολύπλευρη κοινωνική δράση και προσφορά της.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.