fbpx

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ 2013

 

    

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Αθλητών με Τύφλωση & Προβλήματα Όρασης 2013, που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Αθλητικό Σύλλογο ΣΑΚΟΥΡΑ Κατερίνης, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διεθνούς Τουρνουά ΣΑΚΟΥΡΑ Κατερίνης.

 

Oι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν στα γραφεία της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ το αργότερο έως την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013 με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 210-6849978.

 

Η Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ μπορεί να μεταβάλλει ή να τροποποιήσει την Προκήρυξη εφόσον κρίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. Κάθε μεταβολή θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στους συλλόγους.

 

Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή των αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  πρέπει το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας τους να είναι θεωρημένο από το γιατρό του σωματείου. Η ισχύς του είναι για ένα (1) έτος.

 

Ακολουθούν η Προκήρυξη των αγώνων, οι φόρμες συμμετοχής, διαμονής, μετακίνησης και εξοδολογίου.

 

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.