fbpx

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΤΥΦΛΩΝ 2012

   

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες προκηρύσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο τυφλών, για την 1η Δεκεμβρίου 2012 σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο στο Λουτράκι. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πανελλήνιο θα πρέπει να αποσταλούν στην Ομοσπονδία το αργότερο μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2012 με φαξ στο 210.64.10.052 ή με email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σημειώνουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο, για λόγους ανάπτυξης του αθλήματος, έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος αθλητές που ήδη κάνουν και άλλο ατομικό άθλημα της Ομοσπονδίας μας.

Ωστόσο, η συμμετοχή των νέων αθλητών σε αγώνες Τζούντο θα πρέπει να εξασφαλίζεται και από ένα βασικό επίπεδο γνώσης αυτού, καθαρά για λόγους προστασίας και ασφάλειας των αθλητών αυτών.

Παρακαλούμε για την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.