Το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας έπιασε η Ποιμενίδου

Ποιμενίδου

Το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τοξοβολίας που θα γίνει στην Γερμανία από 23 έως 30 Αυγούστου 2015 έπιασε η Δωροθέα Ποιμενίδου (Standing γυναικών) κατά τη διάρκεια του αγώνα Α` κατηγορίας που διεξήχθη στη Θήβα. Η αθλήτρια της Δόξας ολοκλήρωσε τον αγώνα στο Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) γυναικών Α-70μ. με επίδοση 520 βαθμούς, όσο ακριβώς ήταν και το όριο (MQS) .

Αντίθετα, ο Βασίλης Ναθαναήλ, επίσης αθλητής της Δόξας, δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις υψηλές επιδόσεις της περασμένης χρονιάς, γεγονός που τον υποχρεώνει να διεκδικήσει την πρόκριση σε νέο αγώνα, στις αρχές του επόμενου μήνα.

«Η Ποιμενίδου έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Παρά τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με αέρα και κρύο, μπόρεσε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας. Τώρα έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή της για να βελτιώσει τον εξοπλισμό και το πρόγραμμά της, ώστε στην Γερμανία να διεκδικήσει τη διάκριση», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξανδρος Νασούλας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Θήβας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ