ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΧΟΣ

Τα εγκαίνια του Νέου Ολυμπιακού Προπονητηρίου Τοξοβολίας πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 .

 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΦΟΤ) Πέτρος Συναδινός μαζί με τον κ. Ανδριανό έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων του Προπονητηρίου. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κατσιαδάκης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Κωνσταντίνος Σιάχος.

« Η δημιουργία του Ολυμπιακού Προπονητηρίου Τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α. αποτελεί μια πολύ καλή εξέλιξη για το άθλημα της Τοξοβολίας αλλά και για τους τοξοβόλους με αναπηρία. Πρόκειται για έναν  προσβάσιμο χώρο με αποδυτήρια, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο Ο.Α.Κ.Α δίπλα από το σταθμό της Ειρήνης.»

Και ο κ. Σιάχος συνεχίζει « συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Τ. ,τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό όσο το  Ο.Α.Κ.Α. που με τη συνεργασία τους αυτή συνέβαλαν στη δημιουργία του προπονητηρίου».

 Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Σιάχος συζήτησε για γενικότερα θέματα ΑμεΑ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, τον Πρόεδρο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Τ. κ. Συναδινό αλλά και το Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΟΑΚΑ Πέτρος Γαλακτόπουλος.

 

 Στα εγκαίνια του Προπονητηρίου παρέστησαν εκ μέρους της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Τοξοβολίας, Δωροθέα Ποιμενίδου και Βασίλειος Ναθαναήλ καθώς και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέξανδρος Νασούλας.

 

Παράλληλα με τα εγκαίνια και την διεξαγωγή των αγώνων, υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο οι προσκεκλημένοι μπορούν να έχουν μια πρώτη γνωριμία – επαφή με το άθλημα της τοξοβολίας, υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΕΦΟΤ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ