ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ -ΕΦΟΤ

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας για αθλητές με αναπηρία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του  Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014.

Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση με την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας,

η οποία είχε τους αγώνες ανοιχτού χώρου Α΄αγωνιστικής κατηγορίας ηλικιακής κατηγορίας Ανδρών - Γυναικών ολυμπιακού & σύνθετου τόξου.

«Ήταν μια πολύ πετυχημένη συνεργασία μεταξύ των δυο ομοσπονδιών,  που έδωσε μια  πολύ καλή εικόνα αφού ο στόχος είναι κοινός.» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλεξανδρος Νασούλας.

 «Οι αγώνες διεξήχθησαν στις  πολύ καλές εγκαταστάσεις του Πανελληνίου και ήταν πολύ καλοί.

Είχαμε μια πρόκριση για το Ευρωπαικό, αυτή του Στεφανίδη Βασίλη, ενώ είδαμε και την πολύ καλή εμφάνιση του Ρουμελιώτη και του Ναθαναήλ Βασίλη αλλά και τις δυνατότητες που έχει η Ποιμενίδου και όλοι οι υπόλοιποι.

Θα επιδιώξουμε να έχουμε άλλη μια συμμετοχή σε αγώνα πριν πάμε στην Ελβετία για να πετύχουμε άλλη μια πρόκριση. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κ. Φουντουλάκη, που είναι δίπλα στα παιδιά αλλά και σε εμένα προσωπικά»  

Τα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος είναι στην κατηγορία ΑΘΛΗΜΑΤΑ< ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ<ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ