ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΝΚ

 

                                                

 Η Δωροθέα Ποιμενίδου και ο Αλέξανδρος Νασούλας σε φωτο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Δέκατη τρίτη στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας  Ατόμων με Αναπηρίες, στη Μπάνκγκονκ της Ταϋλάνδης κατετάγη η αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Τοξοβολίας της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ Δώρα Ποιμενίδου.

Η Ποιμενίδου κατετάγη 13η στο 2χ 70m RST με 522 βαθμούς, επίδοση που αφήνει ελπίδες για  το μέλλον.

 

«Η Δώρα (Ποιμενίδου) πήγε πολύ καλά, ιδιαιτέρως αν αναλογιστούμε ότι δεν έχει καθόλου αγωνιστική εμπειρία σε Παγκόσμιο επίπεδο και ήταν η πιο νέα ηλικιακά αθλήτρια στην κατηγορία της στο Παγκόσμιο.»δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Αλέξανδρος Νασούλας.   «Επίσης έδειξε απίστευτη συνεργασία, πάλεψε με τις καιρικές συνθήκες- πολύ μεγάλη ζέστη και υγρασία, την αφυδάτωση  και τις κακουχίες που προέκυψαν από τις συνθήκες αυτές. Ήρθε 13η στο 2Χ70m RST Γυναικών με αντιπάλους πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες στέλνοντας ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.Επόμενος στόχος συνεχίζει ο Ομοσπονδιακός είναι το Πανευρωπαϊκό του 2014 στην Ελβετία και σίγουρα η προετοιμασία για το επόμενο Παγκόσμιο το 2015 που μπορεί να της δώσει και την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς του Ρίο το 2016"

Ο  πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιος Φουντουλάκης, που ήταν και αρχηγός της αποστολής δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων για την ελπιδοφόρα εμφάνιση της νεαρής αθλήτριας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ