Δύο χρυσά μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ ο Στεφανουδάκης στην Τύνιδα

stefanoudakis

Δύο χρυσά μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ ήταν ο αγωνιστικός απολογισμός για τον Μανώλη Στεφανουδάκη στο Γκραν Πρι στίβου (IPC Athletics Grand Prix) που διεξήχθη στην Τυνησία. Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Τύνιδα αλλά και τον κακό οργανωτικό προγραμματισμό, πρώτευσε τόσο στη σφαιροβολία όσο και στον ακοντισμό κατηγορίας F54.

Η επίδοσή του στον ακοντισμό ήταν 29 μέτρα 12 εκατοστά που ισοδυναμεί με νέο πανελλήνιο ρεκόρ ενώ... εξαργυρώθηκε και με το χρυσό μετάλλιο του αγωνίσματος. Το παλιό ρεκόρ κατείχε ο ίδιος με 28.28 από τις 28 Μαΐου 2011 στην Αθήνα. Όσον αφορά στη σφαιροβολία κατέκτησε την πρώτη θέση με καλύτερη βολή στα 8 μέτρα 37 εκατοστά.


«Η σημερινή επίδοση μου στον ακοντισμό ήταν μια τεράστια έκπληξη ακόμα και για μένα. Με αυτή τη βολή καταρρίπτω το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ και βρίσκομαι, περίπου 80 εκατοστά κάτω από το παγκόσμιο ρεκόρ. Τα μετάλλια αυτά θα ήθελα να τα αφιερώσω στην πατρίδα μου, στην κορούλα μου και στην Παναγιά αλλά και σε όλους όσοι με στηρίζουν με κάθε τρόπο», έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μανώλης Στεφανουδάκης με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Γκραν Πρι της Τυνησίας.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ