ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 2014, 20-21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 Ο.Α.Κ.Α.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2014 της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στο Κεντρικό Γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν περίπου 400 αθλητές από την πλειοψηφία των αθλητικών σωματείων της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ καθώς ο Στίβος συγκεντρώνει τις περισσότερες συμμετοχές.

 

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Χρυσούλα Ορφανού σκιαγραφεί αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και εξηγεί τι περιμένει

«Αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει διπλή σημασία. Πρώτον θα προκύψει η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου της IPC που θα διεξαχθεί στο Σουόνσι από τις 16 έως τις 24 Αυγούστου. Δεύτερον, αυτό που έχει περισσότερο σημασία για μένα είναι ότι στο πλαίσιο της ανάπτυξης, για την οποία εργαζόμαστε και μεταξύ των άλλων θέλουμε να δούμε ποιοι θα απαρτίσουν την αποστολή για τούς τζούνιορ αγώνες της IWAS που θα διεξαχθούν από τις 2 έως τις 8 Αυγούστου στο StokeMandeville. Οι αγώνες έχουν επαιτειακό χαρακτήρα καθώς στο StokeMandevilleέγιναν οι πρώτοι Παραολυμπιακοί αγώνες.

Η κα Ορφανού συνεχιζει:

«Δεν θα εστιάσω μόνο στους μεγάλους και καταξιωμένους αθλητές. Η προσοχή μου θα είναι στραμμένη στα νέα τα παιδιά που τώρα χτίζουνε τον αθλητικό τους χαρακτήρα. Νέοι αθλητές όπως ο Σεΐτης,ο Κωστάκης, ο Κουτούλιας, ο Τσουρής, η Σμαραγδή, ο Πασσας αλλά και άλλοι.

Κλείνοντας η κα Ορφανού είπε «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από τη διοργάνωση του Πανελληνίου έχουν προκύψει μεγάλοι αθλητές και έχουν πραγματοποιηθεί σπουδαίες επιδόσεις και το ίδιο εύχομαι και για τη φετινή διοργάνωση».

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τελικό

STARTING LISTS τελικό

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ