fbpx

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ μια από τις Ομοσπονδίες που συνεργάζεται με WAoS και ΕΣΟΑ στο πρόγραμμα υποτροφιών για αθλητικά στελέχη (pic)

Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ μια από τις Ομοσπονδίες που συνεργάζεται με WAoS και ΕΣΟΑ στο πρόγραμμα υποτροφιών για αθλητικά στελέχη (pic)

Σε ειδική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι, (τη Δευτέρα, 17/7), ανακοινώθηκε πρόγραμμα υποτροφιών, για στελέχη του αθλητισμού, ύψους 65.000 ευρώ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 38 υποτροφίες για το Post Graduate Certificate in International Sport Management, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, που παρέχεται από το University of London σε συνεργασία με την World Academy of Sport.

Το πρόγραμμα υποτροφιών περιλαμβάνει, τρεις (3) υποτροφίες με 100% κάλυψη διδάκτρων, δέκα (10) υποτροφίες με επιδότηση 50% και είκοσι πέντε (25) υποτροφίες με επιδότηση 25%. Οι υποτροφίες θα δοθούν μέσω της συνεργασίας της WAoS με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΟΜΑ-ΑμεΑ), την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (ΕΟΠΑ), Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading & Ελληνική Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Αθλητισμού, σε υποψήφιους από την «οικογένεια» του αθλήματος τους, οι οποίοι θα επιλεγούν μεταξύ όσων εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Όλες οι υποτροφίες θα απονεμηθούν με βάση κοινώς συμφωνημένα κριτήρια μεταξύ της World Academy of Sport και των αθλητικών ομοσπονδιών και των άλλων φορέων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, για τη διασφάλιση της δίκαιης και διάφανης απονομής των υποτροφιών.
Image 2 1
 
Το Post Graduate Certificate in International Sport Management αφορά στελέχη που εργάζονται ή επιδιώκουν να εργαστούν στο χώρο του αθλητισμού, οι οποίοι είτε στοχεύουν σε μια καριέρα στον διεθνή χώρο ή στοχεύουν να κάνουν καριέρα στον εγχώριο αθλητισμό.
 
Ο Έφορος Εθνικών Ομάδων της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Κωνσταντίνος Σιάχος κατά την παρουσίαση του προγράμματος, τόνισε: «Πιστεύουμε ότι είναι μια καινοτόμος και πρωτοποριακή προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα. Αυτό το πρόγραμμα ανοίγει τον ορίζοντα σε αθλητές και στελέχη του χώρου, ώστε να μπορέσουν να ασχοληθούν και να εξειδικευτούν πάνω στο Sport Management. Το University of London είναι ένα σοβαρό και γνωστό πανεπιστήμιο του εξωτερικού οπότε το πρόγραμμα αποτελεί μια ευκαιρία που πιστεύω δεν πρέπει, όσοι ενδιαφέρονται, να την αφήσουν να πάει χαμένη».
 
Περισσότερε πληροφορίες για το κορυφαίο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, για αθλητικά στελέχη μπορείτε να βρείτε εδώ

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.