fbpx

World Para Athletics Grand Prix Dubai 2023: Με 10μελή αντιπροσωπεία η ελληνική αποστολή

World Para Athletics Grand Prix Dubai 2023: Με 10μελή αντιπροσωπεία η ελληνική αποστολή

Μετά το Word Para Athletics, που διεξήχθη στην Τυνησία στις αρχές του μήνα, ακολουθεί ακόμη ένα πολύ δυνατό Grand Prix, της σειράς, που θα φιλοξενηθεί στο Ντουμπάι, από 26 Φεβρουαρίου έως 1η Μαρτίου.

Στο World Para Athletics Grand Prix Dubai 2023, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με 10 αθλητές. Πρόκειται για τους: Κωνσταντίνο Στυλιανάκη (F34 Σφαίρα, Ακόντιο), Σουλτάνα Κεραμύδα (F57 Δίσκος, Σφαίρα, Ακόντιο), Γιώργο Ανυφαντή (Τ63, 100μ., Μήκος) Νάσο Γκαβέλα (Τ11 100μ., Μήκος), Σωτήρη Γκαραγκάνη (οδηγός), Θανάση Κωνσταντινίδη (F32 Σφαίρα, Κορίνα), Μανώλη Στεφανουδάκη (F54 Σφαίρα, Ακόντιο), Τάσο Βουγιουκλίδη (Τ35 100μ.), Δήμητρα Διαλεκτή Μεσσήνη (Τ12, 100μ., Μήκος) και Μαριάνα Μπουκουβαλίδη (οδηγός).

Ένας από τους αθλητές που θα αγωνιστεί στο Grand Prix, ο Θανάσης Κωνσταντινίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τους στόχους του, στο συγκεκριμένο αγώνα: «Φέτος αρχίζω την αγωνιστική χρονιά με τη συμμετοχή μου στο διεθνές μίτινγκ του Ντουμπάι. Έπονται και άλλοι αγώνες αλλά έχω μάθει να πηγαίνω βήμα-βήμα. Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής μου στο Ντουμπάι, θα κάνω ταμείο στη συνέχεια. Όσον αφορά στους επόμενους στόχους, αυτοί θα τεθούν μετά. Αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό μου μόνο αυτόν τον αγώνα».

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.