fbpx

Με 27 αθλητές και αθλήτριες η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό στίβου «Βερολίνο 2018»

170817145026551 Berlin1

Με 27 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετέχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου στο Βερολίνο.

Στη διάθεση των ομοσπονδιακών προπονητών Σπύρου Βασδέκη και Ελένης Ανουσάκη, θα βρίσκονται οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Σταματούλα Μαρία, Γκαβέλας Αθανάσιος, Χρήστος Καπέλλας, Μαντούδη Ζωή, Νικολαΐδης Ευστράτιος, Κυργιοβανάκη Βαλασία, Σμαραγδή Στυλιανή, Μαλακόπουλος Στυλιανός, Βλασακίδης Απόστολος, Ελ Λατιφ Κατερίνα, Ζησίδης Δημήτρης, Σενικίδης Δημήτριος, Κωνσταντινίδης Αθανάσιος, Γεωργιάδης Αθανάσιος, Τζούνης Κωνσταντίνος, Βουδουρίδου Δέσποινα- Μαρία, Λαζαρίδης Χρήστος, Στεφανουδάκης Μανώλης, Χαριτωνίδης Απόστολος, Ζοσάν Αντρέι, Πετρόπουλος Αναστάσιος, Καρνιαβούρας Γεώργιος, Λιάγκου Ανθή.

Με προσωπικά τους έξοδα μεταβαίνουν στο Βερολίνο και οι αθλητές Ναλμπάντης Ηλίας, Μουλάς Οδυσσέας, Πρωτονοτάριος Λουκάς και Σεβδικαλής Ιωάννης.

Αρχηγός αποστολής είναι πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Γιώργος Φουντουλάκης, ενώ στην Γερμανία μεταβαίνει και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κωνσταντίνος Σιάχος.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.