Περισσότεροι από 1.300 αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου

manolis stefanoudakis

Περισσότεροι από 1.300 αθλητές και αθλήτριες από 100 χώρες, θα συμμετέχουν από αύριο έως και τις 23 Ιουλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες από 210 απονομές μεταλλίων. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ίδιο στάδιο όπου πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα του στίβου και κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω live streaming (www.worldparaathletics.org). Το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, αποτελεί το πρώτο μεγάλο ραντεβού του στίβου, μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκεί όπου καταρρίφθηκαν συνολικά 69 παγκόσμια ρεκόρ.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει με 27 αθλητές και αθλήτριες. Στη διάθεση των ομοσπονδιακών προπονητών Σπύρου Βασδέκη και Ελένης Ανουσάκη βρίσκονται οι Μιχάλης Σείτης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Ανθή Λιάγκου, Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης, Ευστράτιος Νικολαίδης, Ιωάννης Καλαϊτζής, Βαλασία Κυριοβανάκη, Στέλλα Σμαραγδή, Ζωή Μαντούδη, Μανώλης Στεφανουδάκης, Μαρία Σταματουλά, Βούλα Κάντζα, Δήμητρα Κοροκίδα, Δημήτρης Ζησίδης, Χρήστος Κουτούλιας, Δημήτρης Σενικίδης, Άγγελος Τσιτσιπάς, Γιώργος Βαγιανόπουλος (με έξοδα της ομοσπονδίας), Ηλίας Ναλμπάτης, Κωνσταντίνος Πασσάς, Χρήστος Τσιουρής, Οδυσσέας Μουλάς, Ιάσωνας Γαντές, Λουκάς Πρωτονοτάριος, Αθανάσιος Γκαβέλας και Ιωάννης Σεβδικαλής (με δικά τους έξοδα).

Αρχηγός αποστολής είναι η ταμίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γεωργία Γεωργακοπούλου.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TWITTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

ΟΑΚΑ, Ανοικτό Κολυμβητήριο

(επί της Σπύρου Λούη)

151 23 Αθήνα, Μαρουσι

info@eaom-amea.gr

Τεχνική Επιτροπή: 210 6821679

Γραμματεία: 210 6894875

Λογιστήριο: 210 6812523

Fax: 210 6849978

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία της. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε.
Περισσότερα Συμφωνώ Διαφωνώ