fbpx

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2012

  

Στη Πολωνία βρίσκεται  η ελληνική ομάδα σκοποβολής της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ που θα λάβει μέρος στο IPC Shooting World Cup που γίνεται στην πόλη Szczecin, από 12-15/4/2012.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται: Βαγγέλης Κακοσαίος (αεροβόλο τουφέκι R4 και R5, Σωτήρης Γαλογαυρος (αεροβόλο τουφέκι R1), Τάσος Μπούτης (αεροβόλο τουφέκι R4 και R5), Δώρα Μουτσίου (αεροβόλο τουφέκι R4 και R5) και Ελένη Ζάμπουρα (αεροβόλο πιστόλι P2) και Θοδωρής Κοταράς (προπονητής).

Η ομάδα  συγκροτήθηκε με βάση τα αποτελέσματα των πανελληνίων αγώνων που έγιναν στο Σκοπευτήριο της Ελευσίνας στις 3-4 Μαρτίου 2012, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑΟΜ - ΑΜΕΑ. Στόχος η κατάκτηση μιας τρίτης κάρτας συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου.

Στόχος των σκοπευτών - σκοπευτριών είναι η επίτευξη MQS που μπορεί να βοηθήσει στην κατάκτηση μιας ακόμα κάρτας (wild card) συμμετοχής στους Αγώνες. Μέχρι τώρα η χώρα μας έχει κατακτήσει δυο κάρτες συμμετοχής στο Λονδίνο. Την πρώτη κατέκτησε η Δώρα Μουτσίου με μια πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010, και τη δεύτερη πήρε η ελληνική ομάδα συνολικά για τη συνολική εμφάνιση της στους διεθνείς αγώνες το 2010-2011. Η χώρα μας μπορεί  να πάρει ακόμη μια  κάρτα (wild card) την οποία θα δώσει η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC).

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.